Krvavica 18.2.2017

Lepo sončno vreme na pohodu  po Zasavskem hribovj

Kot ste videli vsi , je zemlja na Krvavici res krvava, vendar ne od krvi Veronike Deseniške, kot pravi legenda.Kljub rahlim težavam, ki jih je tik pod vrhom povzročil v zadnji noči 1cm do dva zapadlega snega, smo z malo napora vsi osvojili vrh.  Na vrhu so nas je božali zadnji zimski sončni žarki, pri spustu pa so nas že pozdravljali prvi znanilci pomladi (ogromne »gredice« cvetočega  teloha.Potem pa iz čudovitih gredic teloha ponovno v zimski raj na severni strani Krvavice.Snega je bilo dovolj za zimske radosti v obliki kepanja.

Kljub ne ravno nedolžni turi smo izjemno uživali in če zaradi rahlo naporne ture nismo opazili vsega, lahko sedaj zadevo po zaslugi naših fotografov podoživljamo na spletni strani znova in znova.  

Največja hvala za idejo in izvedbo Janezu , nato pa še ostalim, ki so k turi prispevali še kaj , pa čeprav le dobro voljo in igrivost na poti in ob postanku na Zajčevi koči.

Miran

The program cheap essay for https://justbuyessay.com is open to college sophomores, juniors and seniors, as well as recent graduates.